beats by dre cheap

.

ako već ne postoji mora da se napravi pjesma koja se zove 'meni je to sve ok'. neka bude pljesniva i melahnolična, kao kišni dan između pijace markale i hošeta. da bude visoka, zgodna, i cinična, naslonjenih laktova, nezgodno preispitivačka sama prema sebi. divlje samopouzdana u zgužvanoj posteljini malih stanova i nesvjesnim ofucanim idealima. iznurena pitanjem sreće u hrbatima razmijenjenih knjiga. da  bude teška i dosadna ko vaganje između kafe i pive u raskvašenim danima ljeta kad svi planovi zaposlijeispita padaju u miljacku iz dva ribara. da osjeti ljubav koja ide iz pupka u mišiće dok dižeš ruke. da ima dobru žvaku i potrošena maštanja djevojčica. da je jebozovna i još gore britka, živjela.

meni rečenice ispadaju, skliznu niz sise i padnu na ulicu, potpuno beskorisne. slušam  te, samo nastavi, nemam šta da ti kažem jer me žuljaju obrazi, ali navijam za tebe. živim lakonski. za sve mi je kriva ta toksična veza sa proračunima i detaljima. ako je diranje mjerilo ičega, diraj me zbog drugarstva, objasnila bih ti još neke čekpointe da se snađeš, ali hoću da vidim tvoju markaciju. lopovski fazoni za mjerenje života, zna se kakav se svijet najbolje snalazi na raskrsnici. ja ne mogu da se branim, pa eto zato što ne želim.
ovo tu vidiš je sve autoreferentni sistem. sve stvari teže svome kraju, uz zzzp uleti u dnevnopolitički program i poremeti cijelu brižno poredanu konstrukciju dana. nijenibitno hajmodalje. i ja bih htjela da otvorim zemlju svojim bijesom i da u nju sručim more iz želuca.

[IMG]http://i68.tinypic.com/4u9i1c.jpg[/IMG]

Raskecani sekreti uma
http://faker.blogger.ba
23/07/2016 04:01